Tryksår er et af de fire kliniske indsatsområder i projekt I sikre hænder, og flere af plejecentrene og hjemmeplejedistrikterne i de fem projektkommuner har over 300 dage uden den smertefulde skade. 

Nu skal Sønderborg Kommune, som deltager i I sikre hænder, præsentere sine tryksårsresultater for omkring 3000 mennesker fra over 80 lande til den internationale konference om kvalitet og patientsikkerhed i London den 21.-24. april 2015.

Inspiration til andre lande
Sønderborg har fået optaget en såkaldt poster, der er er er en plakat, som viser resultaterne af et bestemt patientsikkerhedsarbejde. På konferencen hænger plakaterne til frit skue, og der vil være seancer, hvor de sundhedsprofessionelle uddyber deres arbejde for andre deltagere.

- Det er en stor mulighed for os at deltage i en så stor konference, hvor ledere og personale fra sundhedsvæsenet deler viden og anerkender hinandens resultater. Forhåbentligt kan vores arbejde inspirere sundhedsprofessionelle i andre lande, siger Hanne Ellegaard Miang, projektleder i Sønderborg på I sikre hænder.

Idéer med hjem 
Hanne Ellegaard Miang skal på konferencen præsentere posteren sammen med Sandra Dübe og Brian Thomsen Paulsen, der er sosu-assistenter i henholdsvis Hjemmeplejen Fjord og Tangshave Plejecenter.

- Vores forventninger er at få nye idéer med hjem til det fremadrettede forbedringsarbejde, fortæller Hanne Ellegaard Miang.