Den 1.-2. november 2016 foregår Dansk Selskab for Patientsikkerheds årlige konference om patientsikkerhed i primærsektoren. Der er åbent for tilmelding til konferencen, som blandt andet har de fem pilotkommunernes forbedringsarbejde på programmet. 

Konferencen ruster dig til det fremtidige arbejde med kvalitet og patientsikkerhed i kommunerne. Du får ny viden og konkrete redskaber.

Tina Lynge, projektleder i I sikre hænder

Sønderborg viser forbedringsarbejde
Som noget nyt består Primærsektorkonferencen i år af to dage. På andendagen kan man opleve Sønderborg Kommunes forbedringsarbejde i projekt I sikre hænder, hvor sundhedspersonalet har vist, at det kan lade sig gøre at udrydde medicinfejl og tryksår i ældreplejen.

Heldagsturen kommer forbi plejehjem og hjemmepleje, hvor man blandt andet kan opleve, hvordan daglige tavlemøder styrker tværfagligheden og patientsikkerheden. På andendagen kan du også tilmelde dig en heldagsworkshop om forbedringsmetodologi. Her lærer du, hvordan du afprøver løsninger ved hjælp af forbedringsmodellen – herunder PDSA-metoden – og ser, hvordan du bruger tidstro data til forbedringer. 

Konferencen er for sundhedspersonale, kvalitetsmedarbejdere og ledere, der arbejder med og/eller har interesse i arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed i og omkring kommunerne.

Inspiration til arb m #patientsikkerhed i kommunerne. Tilmeld #primaer16https://t.co/n8TtisfxpQ #sundpol #sundhed pic.twitter.com/OApSqoWhSO

— Patientsikkerhed (@patientsikker) 1. juli 2016