Det er ikke længere muligt at søge om at deltage i I sikre hænder 3.

Vil jeres kommune gå forrest i kvalitetsarbejdet, sætte forbedringer af de sundhedsfaglige indsatser højt på dagsordenen og levere sundhedsydelser sikkert og med høj kvalitet døgnet rundt til jeres borgere? Så ansøg om at blive en del af I sikre hænder. 

For at komme i betragtning skal kommunen dele programmets ambition om at levere høj kvalitet, sikker behandling og god pleje til borgerne. Kommunen skal være indstillet på at ville arbejde systematisk med at skabe forbedringer.

Deadline for ansøgning er den 15. september. 

>>> Hent invitation: Sådan kan I ansøge om at deltage i udbredelsen af I sikre hænder (bølge 3)

I dokumentet kan du læse mere om deltagelse i programmet, støtte til kommunerne, samt hvordan I ansøger.

>>> Hent ansøgningskemaet (Word-dokument)

Når ansøgningsskemaet er udfyldt, skal det gemmes som pdf og sendes til info@patientsikkerhed.dk

 

Forberedelseskatalog for bølge 3

I forberedelseskataloget kan du læse, hvordan forbedringsarbejdet foregår i praksis, hvordan det kan organiseres i kommunerne, hvad det kræver af jer som kommune, samt hvordan programmet vil forløbe for den 3-årige periode.

>>> Hent forberedelseskatalog for bølge 3

Informationsmøder om I sikre hænder

Den 2. og 9. juni 2020 inviterede KL og Dansk Selskab for Patientsikkerhed til informationsmøder om 3. bølge af I sikre hænder.

Her kunne interesserede kommuner høre om forbedringsprogrammet og om de resultater og erfaringer, som er opnået af de 18 kommuner, der tidligere har deltaget, siden programmets begyndelse i 2013.

>>> Se præsentationer og video fra infomøde